Årets talare till Klimatkonferensen

 

Nya möjligheter med ett aktivt och långsiktigt hållbarhetsarbete

Hur kan hållbarhetsarbetet bidra till att stärka individer, organisationer och samhället i sin helhet? Detta är kärnfrågan i årets klimatkonferens. Behovet av tydliga visioner, mål, strategier, innovativa lösningar samt kompetens för att ta sig an utmaningarna ökar i rekordfart. I utmaningarna finns de nya möjligheterna att skapa framgångsrika verksamheter. Kom och lyssna till dem som kommit en bit på vägen och som använder hållbarhet som en drivkraft och vägvisare i sitt dagliga arbete.

Moderator

Susanne Dalslätt

Talare

Anneli Wirtén Klimatrådets ordförande tillika vikarierande landshövding Jönköpings län Karl-Henrik Robèrt, Professor strategisk hållbar utveckling Det Naturliga Steget Karin Bodin, VD Polarbröd Jenni Nylander ansvarig verksamhetsutvecklare  Kim Jakobsson VD, We Change Carl Strand Forskningschef LOHAS Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef Riksbyggen

 

Tid och plats

13 september på Spira i Jönköping. Registrering från 11.00. Lunch 11.00 – 12.30 Konferensens 12.30 – 16.00

Sista anmälningsdagen till konferensen, den 30 augusti 2016.

Och du, glöm inte tipsa dina vänner, arbetskamrater och andra som du tror kan vara intresserade. Klimatkonferensen och Klimatkvällen är öppen för alla och helt kostnadsfri. Dock krävs att du anmäler dig för att du ska kunna vara säker på att få en plats. Konferensen är gratis, men anmälan är bindande. Om du anmält dig, men inte kan komma måste du meddela detta senast den 6 september annars kan en avgift på 600 kronor komma att debiteras.

 Välkommen till årets Klimatkonferens!

Anmälan

Välkommen att anmäla dig här http://klimatveckan.klimatradet.se/program/klimatkonferensen/.