Som ni läste i denna nyheten den 13 januari >> har Klimatrådet ett samarbete med studenterna Amanda Månsson, Johanna Haglund, Ellen Haglund, och Karolina Palo. Den 31 januari presenterades projektförslaget för Klimatrådets kommunikationsgrupp >>, den 21 februari för Klimatrådets beredningsgrupp>>. Den 10 mars presenteras upplägget för Almedalen, för Klimatrådet!

Klimatrådet
Klimatrådet

Projektet som vi kandidatstudenter fått i uppdrag av Klimatrådet är att ta fram koncept och kommunikationsstrategi till Klimatrådets seminarium på Almedalsveckan i år.

Vi befinner oss i projektets femte vecka och arbetet flyter på. Tills nu har vi åstadkommit en videoinspelning, pitch inför Klimatrådets kommunikatörer, gjort en kommunikationsplan till vårt evenemang, fotat content till sociala medier, skapat en hel del grafiskt arbete och tagit många beslut angående innehållet till vårt seminarium. Mycket arbete återstår men vi är säkra på vår idé och se fram emot att få genomföra vårt planerade evenemang.

Almedalen 2020 – varför då?

Klimatrådet ställde sig den 21 november 2019 >> bakom att delta på Almedalen även 2020, inte minst mot bakrund av rådets lyckade satsnings Klimatmatchen!

Klimatrådet har varit på Almedalen sedan 2017, läs mer om varför och resultat mm här >>

Missa inget,