Den 11 juni arrangerar Klimatrådets projekt Bridging the Gap om omställning till mer hållbara transporter och hur vi går från vision till aktion. Varmt välkommen!

För att klara omställningen till ett hållbart transportsystem och ett hållbart beteende behövs förändringar med stor förståelse för vad det betyder för verksamheter, människor och deras vardag.

Välkommen till en workshop där du får konkreta metoder och inspiration för vad just du kan göra för att målstyra mot hållbara transporter. I samarbete med projektledare för Bridging the Gap och Trivector erbjuds du en eftermiddag med föreläsningar och interaktiva workshopövningar. Du får möjlighet att fokusera på just din verksamhets utmaningar inom hållbara resor och transporter, och stöd i att ta fram konkreta steg som leder till faktisk aktion inom arbetspendling, tjänsteresande och/eller godstransporter. Vi utbyter erfarenheter och inspireras av varandra om hur vi kan arbeta för att åstadkomma betydande skillnad!

Workshopledare
  • Nina Hvitlock, Trivector Traffic
  • Pernilla Hyllenius, Trivector Traffic
  • Mattias Holmström, Trivector LogiQ
Anmälan

Läs mer och anmäl ditt deltagande här >>.

Plats: Stora hotellet, Hotellplan, 553 20 Jönköping.

Kostnad: Kostnadsfritt

Sista anmälningsdag: 05 jun 2019

Seminariet är en del av Projektet Bridging the Gap, med medfinansering från näringslivet i Klimatrådet, utvecklingsmedel från Region Jönköpings län samt europeiska regionala utvecklingsfonden via Tillväxtverket.