Ta del av berättelser från välkända småländska företag

Inspireras av hur välkända småländska företag har gjort för att skynda på omställningen till mer hållbara transporter. Ta del av deras berättelser om hur hållbara transporter kan bidra till mycket mer än att bara minska klimatutsläppen. Varje företag skickar även med sina bästa tips om hur du hittar motivation och engagemang i arbetet. Kopiera rakt av eller plocka ut godbitarna!

Husqvarna Group

Jonas Willaredt, Hållbarhetsdirektör

Husqvarna Group är en stor organisation med stora ambitioner att minska sina koldioxidutsläpp. Till 2025 vill de ha minskat sina utsläpp med 35 procent över hela sin värdekedja. I detta ingår att bli ännu bättre på hållbarhetsarbetet i det lokala arbetet och på anläggningen i Huskvarna pågår nu arbetet med att ställa om till en mer hållbar transport.

Värnamo Energi

Malin Classon, VD

Allt fler företag väljer att arbeta med hållbara transporter. Ett av dem är Värnamo Energi som har beslutat sig för att göra företagets transporter mer hållbara som ett led i att leva som de lär och för att bli en attraktiv arbetsgivare.

Intresserad av fler berättelser?

Håll utkik efter fler berättelser! Denna sida uppdateras kontinuerligt med fler berättelser från företag som deltagit i projektet.