Sedan år 2012 delar Klimatrådet varje år ut Klimatpriset. Klimatpristagaren ska på ett förtjänstfullt sätt bidra till Klimatrådets vision >> eller på annat sätt bidra till klimatarbetet i länet. Klimatpriset består av en gjuten plakett av återvunnen aluminium tillverkad i Jönköping. Vinnare av Klimatpriset utses av Klimatrådet och delas ut av landshövding tillika Klimatrådets ordförande Helena Jonsson.

Nominera här >>

Klimatpriset 2020 – Kommunikationspaket

  • Kommunikationspaketet ger möjligheten att med få resurser skapa en enhetlig gemensam kommunikation för Klimatpriset. Innehållet är tänkt att kommuniceras via sociala medier och extern- och internwebb.
  • Kommunikationspaketet beslutas av Klimatrådet. Alla aktörer, oavsett om du är en del av Klimatrådet eller inte, kan välja ut hela eller delar av kommunikationspaketet och kommunicerar detta i sina kanaler.

Affisch Klimatpriset 2020

Bild Klimatpriset 2020

klimatpris
Foto Klimatpriset.

Vinnare av Klimatpriset 2019

Tenhults Naturbruksgymnasium! Alla tidigare års vinnare >>

Tenhults Naturbruksgymnasium Vinnare av Klimatpriset 2019!

Vill du hålla dig uppdaterad?

En gång per månad skickas Klimatrådets nyhetsbrev ut, med information om stora händelser, aktiviteter och inspiration inom miljö, klimat och energi i Jönköpings län. Vi varvar lokala exempel med nedslag i vad som händer nationellt samt samlar alla de aktiviteter som Klimatrådet står värd för.

Nyhetsbrevet når cirka 2 000 personer och skickas ut sedan mars 2017.

Du anmäler dig till nyhetsbrevet här https://klimatradet.se/nyhetsbrev/