Unikt event EkoReko!

Tisdag 19 februari höll medie- och kommunikationsstudenterna Felicia Lindholm, Nora Hedin, Johanna Jingnäs och Rebecka Welander från Jönköping University eventet EkoReko på Vy skybar. Under kvällen samlades mer än 80 miljöintresserade studenter för att inspireras till att bli mer hållbara i sin vardag, äta goda wraps och interagera i workshops med mera. På EkoReko talade Otto Hedenmo om samverkan och påverkan, Johan Thor pratade om hur Friskis och Svettis arbetar hållbart och om deras roll i Klimatrådet. Kvällen bjöd även på ett intressant panelsamtal med Cybercoms John Wibrand och Isabelle Sandhall-Kantola.

EkoRekos syfte med kvällen var att uppmärksamma Klimatrådet hos studenter i Jönköping och att skapa en mötesplats för att diskutera ett hållbart alternativ. Kvällen blev mycket lyckad och har fått varm feedback från gästerna! Felicia, Nora, Johanna och Rebecka är otroligt glada och stolta över detta.

Projektgruppen: Felicia, Nora, Johanna och Rebecka

Vill du hålla dig uppdaterad?

En gång per månad skickas Klimatrådets nyhetsbrev ut, med information om stora händelser, aktiviteter och inspiration inom miljö, klimat och energi i Jönköpings län. Vi varvar lokala exempel med nedslag i vad som händer nationellt samt samlar alla de aktiviteter som Klimatrådet står värd för.

Nyhetsbrevet når cirka 2 000 personer och skickas ut sedan mars 2017.

Du anmäler dig till nyhetsbrevet här https://klimatradet.se/nyhetsbrev/